External link opens in new tab or window
V prostorih Vrtca ZdravSem imamo tudi prijetno telovadnico v obsegu v 112 m2 skupne tlorisne izmere, z 19,37 m2 veiko garderobo, prostorom za športne rekvizite v izmeri 12 m2, in WC prostori v pritličju. Dvorana je dovolj velika za različne vrste organiziranih vadb kot so npr.: telovadba otrok, joga, pilates, aerobika, gimnastika, balet, različne vrste plesa, otroške rojstnodnevne zabave

Telovadnica je ogrevana in vsakodnevno očiščena ter dostopna in primerna tudi za invalide, saj je na voljo tudi dvigalo. Možnost parkiranja je urejena. Dostop do lokacije je z obvoznice ali iz centra mesta enostaven.

Najem telovadnice za zunanje izvajalce je mogoč od 17. ure naprej v določenih terminih tekom celega tedna, tudi ob vikendih. Možen je najem telovadnice čez vso sezono vnaprej. Nekaj terminov je že zasedenih, tako da pohitite in si rezervirajte svoj termin.

Telovadnica je vsak dan so 17. ure na voljo otrokom, ki so vključeni v vrtec. Izjemoma je možno dogovoriti najem telovadnice tudi pred 17. uro, če to ne moti rednega pedagoškega dela v vrtcu.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 031 691 151 ali pa nam pišite na info@vrtec-zdravsem.si.

Vljudno vabljeni, da si telovadnico tudi osebno ogledate.